Jo Lemaire en Johan Verminnen zijn Parijs en Brussel (en Nice en München)

Met “Je suis Paris, ik ben Brussel” zongen Jo Lemaire en Johan Verminnen op het podium van Sint-Baafs de onzekerheid en de blijvende terreurdreiging van zich af. Helaas haalde de actualiteit hen al razendsnel in, en gingen de gedachten ook naar Nice en München, die aan het trieste lijstje waanzin zijn toegevoegd. Jo Lemaire nam het leeuwendeel van de avond voor haar rekening met een Frans chansonprogramma, Johan Verminnen bracht een half uurtje eigen werk tijdens een gastoptreden. Jo en Johan brachten samen een kippenvelversie van “Laat me nu toch niet alleen.” De voorlaatste avond op het plein van het populaire genre werd afgesloten met dj Rik die met de “Nacht van de Plansjee” de feestvierders dan weer ambiance bracht. Ook al een manier om de waanzinnige wereld een hak te zetten. Podiumfotograaf Jan Vens bleef vreedzaam en onvermoeibaar frontstage. Net als de voorbije acht dagen van de Gentse Feesten.